Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hearthstone: Descent of Dragons Türkçe yama

28.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Hearthstone: Descent of Dragons! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Hearthstone: Descent of Dragons (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Hearthstone: Descent of Dragons, Blizzard Entertainmentın ücretsiz kart oyunu için bir başka genişleme paketidir. Genişleme, BlizzCon 2019da, Rise of Shadowsta başlayan ve Saviors of Uldumda devam eden Year of the Dragon hikaye kampanyasının doruk noktası olarak açıklandı.

İndirme sayısı:
9453
Yayın yılı:
2019





Hearthstone: Descent of Dragons oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hearthstone: Descent of Dragons dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hearthstone: Descent of Dragons klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hearthstone: Descent of Dragons ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hearthstone: Descent of Dragons oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hearthstone: Descent of Dragons içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hearthstone: Saviors of Uldum, ücretsiz kart oyunu Hearthstoneun bir başka genişletmesidir.
Hearthstone: The Boomsday Project, oynaması ücretsiz kart oyunu Hearthstone için bir başka genişleme paketidir.
Hearthstone: Forged in the Barrens, Hearthstone için yirmi birinci genişleme paketidir ve Year of the Gryphonun bir parçası olarak yayınlanan ilk genişlemedir.
Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan, PC, iOS ve AND için Hearthstone: Heroes of Warcraft adlı oynaması ücretsiz CCGnin bir başka genişleme paketidir.
Hearthstone: Kobolds and Catacombs, PC, iOS ve AND için oynaması ücretsiz bir kart oyunu olan Hearthstoneun on birinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle