Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Rome Remastered Türkçe yama

23.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Total War: Rome Remastered. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TWK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Rome Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Total War: ROME REMASTERED, 2004 klasiği Rome: Total Warın yenilenmiş versiyonudur. Oyun bizi Roma İmparatorluğunun ihtişamlı günlerine götürüyor.

İndirme sayısı:
8016
Yayın yılı:
2021





Total War: Rome Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Rome Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Rome Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Rome Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Rome Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Rome Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Rome II Hannibal at the Gates for PC, Creative Assembly tarafından geliştirilen beğenilen bir strateji oyununun ikinci genişleme paketidir.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
"Total War: Rome II", popüler bir gerçek zamanlı strateji dizisi olan "Total War"ın başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle