Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Yıldönümü Sürümü İçeriği, en çok satan mizahi yapım Surgeon Simulator 2013e ek bir DLC içeriğidir. Oyunun temel sürümünü, daha önce yalnızca mobil sürüm sahiplerine sunulan bir dizi yeni özellikle zenginleştiriyor.

İndirme sayısı:
9479
Yayın yılı:
2014





Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Surgeon Simulator: Anniversary Edition Content içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Surgeon Simulator: Experience Reality, PC, PS4 ve VR kulaklıklar için bir oyundur.
Surgeon Simulator 2013, oyuncuların, hayatı kendi titrek ellerine alan ve pasif hastalarda hayat kurtaran cerrahi manevralar yapan bir cerrah olan Nigel Burkee dönüştüğü, kara mizahi, üst düzey bir
Surgeon Simulator 2013, oyuncuların, hayatı kendi titrek ellerine alan ve pasif hastalarda hayat kurtaran cerrahi manevralar yapan bir cerrah olan Nigel Burkee dönüştüğü, kara mizahi, üst düzey bir
PC, PS4 vb. için Titan Quest Yıldönümü Sürümü, resmi genişleme Immortal Throneu içeren klasik bir aksiyon RPGsi olan Titan Questin özel bir yıldönümü sürümüdür.
Edna & Harvey: The Breakout Anniversary Edition, pointnclick macera oyunu Edna & Harvey: The Breakoutun 2008 baskısının yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle