Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Joint Strike Fighter Türkçe yama

13.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Joint Strike Fighter. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Joint Strike Fighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Joint Strike Fighterda Pentagonun yeni nesil çok amaçlı hayalet uçağının prototiplerini ilk uçuran siz olun. Bu son derece gelişmiş avcı/bombardıman uçağı USAF, ABD Donanması, ABD Deniz Piyadeleri ve İngiliz Kraliyet Donanmasının ana cephe uçağı olacak.

İndirme sayısı:
9820
Yayın yılı:
1997





Joint Strike Fighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Joint Strike Fighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Joint Strike Fighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Joint Strike Fighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Joint Strike Fighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Joint Strike Fighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En yeni çarpma savaş uçağı F/A-18E Super Hornetin kabinine girin. ABD Donanmasından havalanmaya hazır olduğunuzda, bu makinenin tüm navigasyon ve savaş sistemlerine el atın.
Yeni nesil World Warriorsı yeni konsollara taşıyan Street Fighter III: Third Strike – Online Edition, tüm zamanların en derin, en sofistike dövüş oyunlarından birini mükemmel bir arcade yeniden
Dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri parçalanıyor. Ülkenin ordusu rakip gruplara bölünürken, bölgesel bağımsızlık hareketleri gelişmiş silahlar edindi.
F/A-18 Precision Strike Fighter, dünyanın en ünlü çok görevli dövüşçülerinden birini simüle etme girişiminden başka bir şey değil.
Tiny Troopers: Joint Ops, Tiny Troopers arcade shooter serisinin bir sonraki bölümüdür ve çoğunlukla mobil cihaz kullanıcıları tarafından bilinir.
Yorumlar
Yorum ekle