Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 Türkçe yama

14.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama BACKLASH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Data Design Interactive tarafından geliştirilen Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2, yalnızca Wii için olacak ve en gerçekçi ve doğru vuruş hareketi için yeni MotionPlus Controllerı destekleyecek.

İndirme sayısı:
10551
Yayın yılı:
2009





Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kidz Sports: Crazy Mini Golf 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kidz Sports Basketball, pek çok konunun bir tutam tuzla tedavi edildiği çok karmaşık olmayan bir spor oyunudur.
Data Design Interactive, "Kidz Sports Crazy Mini Golf"ün, son derece hassas jiroskop tabanlı denetleyici uzantısıyla eğlenceyi artıran yeni Wii MotionPlus™ Aksesuarından yararlanan ilk oyunlardan
EA SPORTS Tiburonda geliştirilen EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge, katılımcıların dünyaca ünlü golf sahalarının kilidini açarken deneyim kazanmak ve kariyerleri boyunca seviye atlamak için golf
Bu, her zaman hayalini kurduğunuz spor kahramanı olma şansınız! Takımınızın kontrolünü elinize alın ve şimdiye kadarki en çılgın 11er aksiyon oyunlarından bazılarında rakiplerinize karşı savaşın!
Oyun, oyuncunun bir AI takımına meydan okumasına veya bir arkadaşına karşı kafa kafaya oynamasına izin verir.
Yorumlar
Yorum ekle