Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rad Rodgers Türkçe yama

02.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rad Rodgers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Rad Rodgers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Rad Rodgers, 2.5D görsellere sahip klasik bir arcade platform oyunudur. Slipgate (önceden Interceptor Entertainment olarak biliniyordu) tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10241
Yayın yılı:
2016





Rad Rodgers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rad Rodgers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rad Rodgers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rad Rodgers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rad Rodgers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rad Rodgers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tempest Rising, Command & Conquer Serisi tarafından yönetilen türün büyüklerinden esinlenen bir RTSdir.
Shadow Complex Remastered for PC, PS4 ve XONE, modern görünümlü görsellere ve kapsamlı bir hikayeye sahip klasik bir aksiyon-platform oyunudur.
The Last Crown: Midnight Horror, PC için bir macera korku oyunudur. Serinin önceki tüm oyunlarından ve Dark Fall üçlemesinden sorumlu Darkling Room stüdyosu (önceden XXv Productions olarak
GRAVEN, birinci şahıs bakış açısına sahip bir aksiyon macera oyunudur.
The Last Guardian (önceden Project Trico olarak biliniyordu), Ico ve Shadow of the Collossusun geliştiricileri Team Iconun bir başka çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle