Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RAM Pressure Türkçe yama

16.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz RAM Pressure. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni RAM Pressure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
RAM Basıncı, XCOM serisinden ilham alan sıra tabanlı bir strateji ve taktik oyunudur. Başlık, bağımsız QuadCom Interactive stüdyosu tarafından geliştirildi ve oynaması ücretsiz bir model kullanıyor.

İndirme sayısı:
10461
Yayın yılı:
2021





RAM Pressure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RAM Pressure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RAM Pressure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RAM Pressure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RAM Pressure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RAM Pressure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
XCOM 2: War of the Chosen, sıra tabanlı strateji oyunu XCOM 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için bir eklentidir.
PC için Xenonauts, X-COM: Enemy Unknown ve X-COM: Terror from the Deepten büyük ölçüde ilham alan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Top Gear: Road Trip, mobil bir bulmaca oyunudur. Yapım, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanıyor ve Fin stüdyosu Motorious Entertainment tarafından geliştirildi.
Shurado, Ganbarion tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur. Başlık, ünlü Infinity Bladeden ilham aldı (ayrıca Dark Souls serisinden mekaniklere de sahip olmasına rağmen) ve mikro dönüşümlerle
Warhammer 40,000: Freeblade, AND ve iOS için bir musluk atıcıdır. Oyun Pixel Toys stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir model kullanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle