Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grand Theft Auto: London 1961 Türkçe yama

23.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Grand Theft Auto: London 1961. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Grand Theft Auto: London 1961 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Grand Theft Auto: London 1961, DMA Designın tartışmalı aksiyon oyunu için ücretsiz, küçük bir eklentidir. Pratik olarak, bir genişleme paketinin genişleme paketidir, çünkü düzgün çalışması için London 1969u gerektirir.

İndirme sayısı:
10818
Yayın yılı:
1999





Grand Theft Auto: London 1961 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grand Theft Auto: London 1961 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grand Theft Auto: London 1961 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grand Theft Auto: London 1961 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grand Theft Auto: London 1961 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grand Theft Auto: London 1961 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
London 1969, acımasız içeriği nedeniyle 20. yüzyılın son on yılının sonunda birçok tartışmaya neden olan Grand Theft Auto için resmi bir genişlemedir.
Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto Ve eşlik eden çok oyunculu bir oyundur.
Grand Theft Auto IV: PC, X360 ve PS3 için Gay Tony Ballad, 2008in en iyi oyunlarından biri olan Grand Theft Auto IV için oluşturulan ikinci büyük genişleme paketidir.
Grand Theft Auto III, oyuncunun ilkeleri ve kuralları olmadan bir suçlu haline geldiği tartışmalı aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
Yorumlar
Yorum ekle