Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warno Türkçe yama

23.05.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Warno. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Ackerlight.

Oyun için türkçe yama metni Warno (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Warno, Wargame serisinin yaratıcıları ve unutulmaz R.U.S.E.nin yaratıcıları Eugen Systems stüdyosunun emektarlarından yeni bir RTS. Bu kez geliştiriciler, NATO güçleri ile Varşova Paktı arasında 3.

İndirme sayısı:
10756
Yayın yılı:
2023





Warno oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warno dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warno klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warno ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warno oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warno içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BRAIN / OUT, oyuncuların NATO ve Varşova Paktı askerleri arasındaki savaşın kalbine indiği, eski Sovyet cumhuriyetlerinden birinde savaştığı çok oyunculu bir nişancı oyunudur.
1953: NATO vs. Varşova Paktı, 1950lerde geçen, NATO topluluğu ile Varşova Paktı ülkeleri arasındaki hayali bir çatışmayı konu alan klasik bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
2012nin başlarında piyasaya sürülen Wargame: The Cold Warun başarısı, Eugen Systems Studios ekibinin devam oyununu yaratmasını mümkün kıldı.
Wargame Red Dragon, Eugen Systems tarafından yaratılan muhteşem Wargame gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin 3.
Eleştirmenlerce beğenilen Act Of War: Direct Actionın ilk genişleme paketi ile Eugen Systems ve Atari, genel deneyimi geliştirmek ve genişletmek için çok sayıda yeni özellik ve içerik sunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle