Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Road Runner Türkçe yama

29.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Road Runner! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: GradenT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Road Runner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Road Runner, hikayesi tamamen Road Runner ve Wille E. Coyoteun başrollerde olduğu popüler çizgi film serisine dayanan Mindscapein basit bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
10534
Yayın yılı:
1989





Road Runner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Road Runner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Road Runner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Road Runner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Road Runner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Road Runner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dot Runner: Complete Edition, Escape Trick serisinden bilinen Japon stüdyo Intense tarafından yaratılmış bir aksiyon oyunudur.
RUNNER, bağımsız bir Amerikan stüdyosu olan Truant Pixel tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Blockade Runner for PC, uzaya seyahat etmemizi sağlayan bağımsız bir sanal alan oyunudur.
PC ve Wiide yayınlanan BIT.TRIP RUNNER, oynatıcının ana görevinin müzik üretmek için doğru anda düğmelere basmak olduğu BIT.
Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars, Zone of the Enders serisindeki ikinci oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle