Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Kane Türkçe yama

27.12.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Project Kane. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TRSi.

Oyun için türkçe yama metni Project Kane (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Kane Projesi, öncelikle İngiliz pazarındaki yayıncılık faaliyetleriyle tanınan bir şirket olan UTV Ignition Entertainmentın ilk büyük geliştirme projesidir.

İndirme sayısı:
8502
Yayın yılı:
2023





Project Kane oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Kane dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Kane klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Kane ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Kane oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Kane içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project HON, Guild Wars 2, Lineage, WildStar veya Aion gibi oyunlarla tanınan Koreli şirket NCsoft için Team HON tarafından üretilen çok kişili bir nişancı oyunudur.
Özgürlüğümüz, yaşam tarzımız dengede duruyor! Fanatik bir terörist grup olan Scarlet Vengeance, gezegenin en tarihi barış konferansını yok etmek ve iradesini insanlığa empoze etmek için yıkıcı güce
Oğlunun trajik ölümünden sonra, Kane ailesini terk eder ve seçkin bir paralı asker grubu olan The 7nin bir üyesi olur.
Project Awakening, PlayStation 4 için geliştirilmiş bir aksiyon-RPGdir.
IO Interactiveden aksiyon nişancı oyunlarını deneyimleme şeklinizi yeniden tanımlayan ham ve acımasız bir suç nişancı oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle