Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ping-Pong Türkçe yama

05.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ping-Pong. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LnDL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ping-Pong (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Ping-Pong, masa tenisi denilen sporun gerçekliğini aslına uygun olarak yansıtmaya çalışan Konaminin bir ürünüdür. Buradaki oynanış orijinalinin muhteşemliğinden uzak olsa da, dürüstçe itiraf etmeliyiz ki klasik pinponun en ilginç bilgisayar uyarlamalarından biri.

İndirme sayısı:
9494
Yayın yılı:
1985





Ping-Pong oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ping-Pong dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ping-Pong klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ping-Pong ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ping-Pong oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ping-Pong içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paraları sökül! Pong Toss zamanı! Pong Tossun heyecanı Wii™ye geliyor.
VR Ping Pong Pro, masa tenisini simüle eden bir spor oyunudur ve VR gözlük kullanıcıları için oluşturulmuştur.
Empire Soccer, futbol denilen sporun gerçekliğini tipik bir arcade görünümünde sunmak isteyen bir programdır.
X-Plane, popüler uçan makinelerin ultra gerçekçi kontrolü ve aslına uygun temsili ile karakterize edilen, çok karmaşık ve karmaşık uçuş simülatörleri serisidir.
Mini-Putt: Nihai Mücadele! minyatür golf olarak bilinen eğlence gerçekliğini aslına uygun olarak yeniden yaratmaya çalışan bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle