Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bang! Howdy Türkçe yama

10.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Bang! Howdy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir METROiD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Bang! Howdy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Merhaba pardner! Harika oyunumuza göz atmaya devam ettiğiniz için teşekkürler. Bu heyecan verici özelliklere bir göz atın: * 3D Vahşi Batı ortamında çok oyunculu çevrimiçi taktik strateji oyunu, yee haw!

İndirme sayısı:
9289
Yayın yılı:
2006





Bang! Howdy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bang! Howdy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bang! Howdy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bang! Howdy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bang! Howdy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bang! Howdy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BanG Rüyası! Girls Band Party, birkaç rock ve pop grubunun kaderini takip ettiğimiz bir görsel roman macerasıyla klasik müzik-ritmik oyunu karışımıdır.
Patlama! oyuncuların Vahşi Batıda kahraman (şerifler ve yardımcıları) ve kötü adam rollerini oynadığı çok oyunculu bir dijital kart oyunudur.
Rabbids Big Bang, Raymanın maceralarının başka bir bölümünün kahramanları olarak ilk kez 2006da ortaya çıkan çılgın Rabbidsin maceralarını konu alan bir dizinin devamı niteliğinde olan mobil cihazlar
Bang Bang Racing, her virajda ve her düzlükte hızlı tempolu yarışlar sunar.
PC için Tick Tock Bang Bang, olağandışı oyun mekaniği sunan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle