Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE SmackDown! Here Comes The Pain Türkçe yama

08.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik WWE SmackDown! Here Comes The Pain. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni WWE SmackDown! Here Comes The Pain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Smackdowndan bu yana bir yıl geçti! Shut Your Mouth, PS2de çöktü ve spandex pembe dizisinde WWEde çok şey değişti. İster Rey Mysterio Jr ve onun yüksekten uçan luchador akrobasi, isterse hip-hop saçmalıklarıyla John Cena ya da Charlie Hass ve Shelton Benjamin, kendi kendini yönetenler olsun, pek çok yeni yüz mücadeleye katıldı ve hayranlar üzerinde önemli bir iz bıraktı.

İndirme sayısı:
8213
Yayın yılı:
2002





WWE SmackDown! Here Comes The Pain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE SmackDown! Here Comes The Pain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE SmackDown! Here Comes The Pain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE SmackDown! Here Comes The Pain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE SmackDown! Here Comes The Pain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE SmackDown! Here Comes The Pain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tüm zamanların en başarılı güreş oyunu serisinden spor eğlencesinde en büyük başarı geliyor WWE SmackDown!
En çok satan dövüş video oyunu serisi, WWE programlamasının bugüne kadarki en özgün, eğlenceli ve çekici simülasyonuyla sanal yüzüğe geri dönüyor.
WWE SmackDown - Raw 2008, Superstar Fighting Stylesın ilk çıkışıyla oyuncuların savaşı kendi ellerine almalarına izin verecek.
Sadece izlemeyin - yaşayın! WWE SmackDown vs. Raw 2007, oyunculara benzeri görülmemiş düzeyde seçim ve kontrol sunarak bir WWE Süperstarı olmanın yoğunluğunu bir sonraki seviyeye taşıyor.
Smacki bir kez daha bırakmaya hazır olun. WWE Smackdownı! WWE Smackdownın son bölümü Shut Your Mouth!
Yorumlar
Yorum ekle