Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bouncing Babies Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bouncing Babies. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TFT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Bouncing Babies (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Bir itfaiyecinin işinin ne kadar zor ve sorumlu olduğunun kimsenin farkında olması gerektiğini düşünmüyorum. Ancak bu açıklamanın doğruluğu konusunda herhangi bir şüpheniz varsa, Dave Baskin tarafından geliştirilen Bouncing Babies adlı oyunda şansınızı deneyebilirsiniz.

İndirme sayısı:
10512
Yayın yılı:
1984





Bouncing Babies oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bouncing Babies dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bouncing Babies klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bouncing Babies ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bouncing Babies oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bouncing Babies içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyun 31 Ekim 2013te kapandı. Worms, sıra tabanlı bir stratejik oyundur, kimseye tanıtmanız gerektiğini düşünmüyorum.
Dangerous Dave in the Haunted Mansion, John Romero tarafından başlatılan ve id Softwarein oluşturulmasından sonra geliştirilen döngünün devamı niteliğindedir.
Alımlı. Zeki. esrarengiz Bunlar DeathSpanki tanımlamak için kullanmayacağınız birkaç kelime.
Ovmak Tavşanlar! (Oyunun Japonca adı Where do Babies Come From? ) Feel the Magic: XY/XX adlı eğlenceli bir arcade oyununun devamıdır.
Monstrum bir hayatta kalma korku-macera oyunudur. Bu noktaya kadar herhangi bir hit yayınlamayan bağımsız bir stüdyo olan Team Junkfish tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle