Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pole Position II Türkçe yama

13.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pole Position II, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pole Position II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Seksenlerde en büyük zaferlerini slot makinelerinde kutlayan efsane oyununun ikinci bölümü. Orijinali ile karşılaştırıldığında, PeCet dönüşümü grafiksel olarak daha iyidir, ayrıca birkaç yeni parçaya sahiptir.

İndirme sayısı:
9768
Yayın yılı:
1988





Pole Position II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pole Position II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pole Position II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pole Position II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pole Position II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pole Position II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moon Blaster, doğrudan slot makinelerinden büyük bir hit olan Battlezonea atıfta bulunan fikir açısından bir arcade oyunudur.
Pole Position 2010, siz kendi yarış takımınızı kurarken, taktiksel zekanızı ve yönetim becerilerinizi sonuna kadar test edecek.
PeCet dönüşümü Cistar tarafından geliştirilen Crazy Cars serisinin üçüncü ve son oyunu.
Playstation 3 ve ev bilgisayarları için dört adet eğlenceli, eğlenceli yerel çok oyunculu oyundan oluşan bir derleme.
Lotus III, doksanların başında Amga bilgisayar kullanıcıları arasında en büyük zaferlerini kutlayan son derece popüler araba yarışları serisinin son oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle