Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Digimon World 4 Türkçe yama

10.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Digimon World 4. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ismail sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Digimon World 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
Kendinizi hazırlayın, Digimon geri döndü ve başka bir maceraya hazırlar! Gerçek Dünyaya tüm erişim sonlandırıldı, güvenlik ihlal edildi ve soruşturma sürecinde yeni bir gizemli dünya keşfedildi.

İndirme sayısı:
8656
Yayın yılı:
2005





Digimon World 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Digimon World 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Digimon World 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Digimon World 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Digimon World 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Digimon World 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Digimon Adventure, sanal dünyaya giren ve başlık yaratıkları şeklinde yoldaşlar bulan çocuklar hakkında iyi bilinen bir anime serisine dayanan başka bir yapım.
Efsanevi bir Digimon turnuvası az önce duyuruldu! Yeni bir Digimon Terbiyecisi olarak, vahşi doğadaki en güçlü Digimonu avlamak ve yakalamak için Dijital Dünyayı keşfedin!
Digimon Story: Cyber ​​Sleuth, PS4 ve PSV için geliştirilmiş bir RPGdir.
Digimon World: Next Order for PS4 ve PSV, popüler Digimon evreninde geçen bir jRPG oyunudur.
Digimon World Re:Digitize, popüler anime evreninden ilham alan ve PlayStation Portable el konsolunun teknik yetenekleri için hazırlanan ilk oyun serisinin onuncu bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle