Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Postal 2 Türkçe yama

20.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Postal 2! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Postal 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Postal 2, PCde şimdiye kadar piyasaya sürülen en acımasız ve kanlı oyunlardan birinin devamı niteliğindedir. Running With Scissors adlı aynı ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10163
Yayın yılı:
2003





Postal 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Postal 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Postal 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Postal 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Postal 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Postal 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve X360 için Postal III, oyun endüstrisindeki en kanlı ve acımasız yapımlardan birinin başka bir bölümü.
Postal 2: Paradise Lost, Running With Scissors tarafından geliştirilen çok popüler ve eşit derecede tartışmalı Postal 2nin ikinci resmi eklentisidir.
POSTAL FUDGE PACK, Gary Coleman, Champ, Krotchy ve Postal Babes gibi tüm favori RWS karakterlerinizi içeren ve PC/Mac/Linux için 3 yönlü bir DVDye doldurulmuş 5i 1 arada bir derlemedir.
Postal 4: No Regerts, tartışmalı aksiyon oyunları serisinin "The Postal Dude" hikayesini anlatan dördüncü tam teşekküllü bölümüdür.
Postal: Brain Damaged, Postal adlı ünlü ultra acımasız oyun serisinin bir yan ürünü olan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle