Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire Türkçe yama

10.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Might & Magic: Heroes VII – Trial by Fire for PC, 2015 sıra tabanlı strateji oyunu Might & Magic: Heroes VIInin bir genişletmesidir. Bu bağımsız bir genişlemedir, yani ana oyunun çalışmasını gerektirmez.

İndirme sayısı:
8455
Yayın yılı:
2016





Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Might & Magic: Heroes VII Trial by Fire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disney Entertainmenttan kayıp Atlantis hakkında bir animasyon filminin hikayesine dayanan macera aksiyon oyunu FPP.
Trial by Fire, 1989 Quest for Glory macerasının doğrudan devamıdır.
Heroes of Might and Magic IV, 1995 yılında Heroes of Might and Magic: A Strategic Quest tarafından başlatılan, fantastik sıra tabanlı strateji oyunlarının son derece popüler serisinin dördüncü tam
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Yorumlar
Yorum ekle