Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Detention Türkçe yama

24.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Detention. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RNDD.

Oyun için türkçe yama metni Detention (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Detention, Tayvanlı Red Candle Games tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir korku/macera oyunudur. Oyun, 2015 yılında altı kişi tarafından kurulan stüdyonun ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9315
Yayın yılı:
2017





Detention oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Detention dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Detention klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Detention ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Detention oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Detention içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Earth Atlantis, bağımsız Pixel Perfex tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Kaldır ve Fırlat, Büyü Değiştirme, Kötülükler vb. Disgaea 3te oyuncuların savaşta neredeyse istedikleri her şeyi yapmalarını sağlayan tonlarca oyun özelliği vardır.
Yüksek Olasılıkla, yandan kaydırmalı bir macera oyunudur. Yapım, bağımsız Mikola Games stüdyosunun ilk projesidir.
Bir yandan kaydırmalı aksiyon oyunu ve platform melezi olan SkyKeepers, Vancouver, Kanadada bulunan Sword Twin Studios adlı bir bağımsız stüdyonun ilk oyunudur.
Space Engineers for PC, 2010 yılında kurulan, arcade shooter Miner Wars 2081in yaratıcıları olan Keen Software House adlı bir stüdyonun arka arkaya ikinci projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle