Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deliver At All Costs Türkçe yama

07.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deliver At All Costs. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Deliver At All Costs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Deliver At All Cost, etrafına kaos yayan bir kurye olarak oynadığımız bir arcade oyunudur. Başlık, yedi İsveçli öğrenci tarafından oluşturulan bir okul projesinden geliştirildi.

İndirme sayısı:
8606
Yayın yılı:
2023





Deliver At All Costs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deliver At All Costs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deliver At All Costs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deliver At All Costs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deliver At All Costs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deliver At All Costs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sports Hero, iOS ve ANDde yayınlanan bir spor arcade oyunudur. Touchdown Hero veya Must Deliver gibi oyunlarla tanınan Cherrypick Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
AND ve iOSta yayınlanan Must Deliver, oyuncunun görevinin mümkün olduğunca uzağa koşmak ve zombilerden kaçınmak olduğu basit bir sonsuz koşu oyunudur.
Deliver Us the Moon for PC and XONE, hayatta kalma unsurları içeren bir bilim kurgu FPP aksiyon-macera oyunudur.
Deliver Us Mars, bir bilim kurgu macera oyunudur. 2019dan Deliver Us The Moonun devamı niteliğindedir.
Prehistorian, ana amacı tarih öncesi topluluğun daha fazla varlığı için gerekli olan yiyecekleri bulmak olan bir mağara adamı rolünü oynadığımız tipik bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle