Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Age IV Türkçe yama

07.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dragon Age IV. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Age IV (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Dragon Age IV, BioWare stüdyosu tarafından geliştirilen popüler RPG oyunları serisinin dördüncü bölümüdür. Üretim, PC, PS4 ve XONE dahil olmak üzere çeşitli platformlar içindir.

İndirme sayısı:
8559
Yayın yılı:
2023





Dragon Age IV oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Age IV dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Age IV klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Age IV ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Age IV oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Age IV içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Age: Origins for PC, X360 ve PS3, tamamen BioWare tarafından oluşturulmuş bir rol yapma oyunudur.
Dragon Age Legends, EA2D stüdyosu tarafından hazırlanan bir Facebook RPG oyunudur.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Dragon Age: PC, PS4 vb. için Inquisition, BioWare tarafından geliştirilen rol yapma oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Klasik bir macera oyunu ile RPG yapımını birleştiren Cryo Interactive stüdyosu tarafından yaratılan Dragon Lore serisinin devamı.
Yorumlar
Yorum ekle