Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Celebrity Sports Showdown Türkçe yama

21.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Celebrity Sports Showdown. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ViRiLiTY, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Celebrity Sports Showdown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Celebrity Sports Showdown, EA PlaygroundTMin yapımcılarından her yaştan insan için en iyi parti oyununu size getiriyor. En büyük şampiyon olmak için Fergie ve Keith Urban gibi en sevdiğiniz ünlüler ve Paul Pierce ve Mia Hamm gibi sporcularla 12 sporda harika açık havalara çıkın!

İndirme sayısı:
9525
Yayın yılı:
2008





Celebrity Sports Showdown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Celebrity Sports Showdown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Celebrity Sports Showdown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Celebrity Sports Showdown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Celebrity Sports Showdown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Celebrity Sports Showdown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shovel Knight: Showdown, platform oyunu ve RPG Shovel Knightın sıcak bir şekilde karşılanan melezi için başka bir genişlemedir.
Becerilerinizi yeni bir düzeye taşıyın ve şimdiye kadar sahaya çıkan en büyük basketbol ikonlarına meydan okuyun.
Bir TV programı sunucusu olan göz alıcı, zengin, balon kafalı bir sarışın olan Caroline, evinde partiler vermeyi sever ve misafirlerinin çıkardığı gürültü ve çöpleri umursamaz.
RGX Showdown, çok oyunculu mod için tasarlanmış bir yarış oyunudur.
NHRA dünya şampiyonları Gary Scelzi, Tony Schumacher, Greg Anderson ve diğerlerini gerçek nitro-yanan Komik Araba, Top Fuel Dragster ve Pro Stock yarış aksiyonunda ele alın!
Yorumlar
Yorum ekle