Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Backbreaker Türkçe yama

27.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Backbreaker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Backbreaker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Backbreaker, konserve olmayan, tamamen etkileşimli müdahalelere sahip ilk futbol oyunudur. Öfori motorunu kullanan (yaklaşan Grand Theft Auto IV ve Star Wars: Force Unleashed oyunlarında da bulunur) Backbreaker, her seferinde farklı olan müdahalelerle sahada futbol aksiyonu sunuyor.

İndirme sayısı:
10414
Yayın yılı:
2010





Backbreaker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Backbreaker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Backbreaker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Backbreaker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Backbreaker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Backbreaker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grand Theft Auto: PSP, PS2 vb. için Liberty City Stories, 1998de piyasaya sürülen ve birçok farklı platformda (PC, PS2, Xbox ve diğerleri) yayınlanan ünlü aksiyon oyunları serisinin bir başka
Yayından kaldırma veya touchdown! Tackle Alley ve Backbreaker oynadınız - İntikam zamanı!
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for PC ve PS3, Grand Theft Auto IV için The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony dahil olmak üzere iki hikaye DLCsi setidir.
CSR Racing, Backbreaker serisinin geliştiricileri NaturalMotion tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
Yorumlar
Yorum ekle