Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fire Emblem: Shadow Dragon Türkçe yama

26.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fire Emblem: Shadow Dragon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni Fire Emblem: Shadow Dragon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Ateş Amblemi: Gölge Ejderhası Nintendo DSye giderken kutsal bir kılıç bulun ve bir krallığı kurtarmak için kullanın! Klasik Fire Emblem RPG serisinde ilk kez, Nintendo Wi-Fi Connection üzerinden çok oyunculu aksiyon seçeneği var, bu da serinin arkadaşları ve hayranlarıyla paylaşılabilecek yepyeni bir oyun ve stratejik planlama boyutu ekliyor.

İndirme sayısı:
8480
Yayın yılı:
2008





Fire Emblem: Shadow Dragon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fire Emblem: Shadow Dragon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fire Emblem: Shadow Dragon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fire Emblem: Shadow Dragon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fire Emblem: Shadow Dragon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fire Emblem: Shadow Dragon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fire Emblem: Three Houses, aksiyonları sihirle dolu fantastik dünyalarda gerçekleşen strateji ve taktik RPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Akıllı sistemler tarafından geliştirilen Fire Emblem: Awakening for 3DS, Fire Emblem serisindeki on birinci oyundur ve Nintendo 3DS için geliştirilen ilk oyundur.
Fire Emblem Fates: Conquest for 3DS, 1990dan beri piyasada olan popüler taktik jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Fire Emblem Warriors for SWITCH ve 3DS, Nintendo, Koei Tecmo ve Omega Force tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip hızlı tempolu bir arcade oyunudur.
AND ve iOS için Fire Emblem Heroes, isteğe bağlı mikro işlemlere sahip, oynaması ücretsiz bir taktik RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle