Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Earthlock Türkçe yama

24.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Earthlock. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Earthlock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Earthlock: PC, PS4 vb. için Magic Festivali, cRPG türüne aittir ve sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahiptir. Diğer birçok cRPGler arasında Earthlock, renkli görselleri ve biraz masalsı atmosferi ile ayırt edilir.

İndirme sayısı:
9717
Yayın yılı:
2023





Earthlock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Earthlock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Earthlock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Earthlock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Earthlock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Earthlock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might & Magic: PC için Heroes VI, sıra tabanlı fantezi strateji oyunlarının en popüler serisinin altıncı bölümüdür.
Might & Magic: iOS ve AND için Elemental Guardians, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir savaş rol yapma oyunudur.
Magic Mansion, iOS ve Androidde yayınlanan iki boyutlu bir retro platform oyunudur.
Earthlock 2, 2016da beğeniyle karşılanan RPG oyununun devamı niteliğindedir.
Etherlords, modern 3D grafiklere sahip olmasına rağmen efsanevi Heroes of Might & Magic serisine benzeyen cRPG öğelerine sahip sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle