Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure Türkçe yama

09.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CHAOS!, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Amerikalı Gazeteci Afrikadaki Gizemli Komployu Ortaya Çıkardı! Genç Amerikalı gazeteci Chelsea Connor, zekası, zekası ve macera tutkusu ile babasının ölümünü çevreleyen gizemli koşulları keşfetmeye karar verir.

İndirme sayısı:
10742
Yayın yılı:
2010





Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BİLGİ ÖLDÜRÜCÜ OLDUĞUNDA Yüzyıllar boyunca insanlar Hayat Ağacının sırlarını keşfetmek için hayatlarını riske attılar ve ağza alınmayacak suçlar işlediler.
Genç bir arkeolog olan Sylvie Leroux, İncil zamanlarına kadar uzanan karanlık bir sırrı öğrenir.
Bilgi yüzyıllar boyunca ölümcül hale geldiğinde insanlar hayatlarını riske attı ve hayat ağacının sırlarını keşfetmek için konuşulamaz suçlar işlediler.
2008de Chronicles of Mystery: Scorpionun ritüeli ile başlayan City Interactive geliştirme ekibinin bir dizi macerası, türlerin hayranları arasında çok iyi bir karşılama ile karşılandı.
Genç bir arkeolog olan Sylvie, hayatının en büyük macerasına başlamak üzeredir.
Yorumlar
Yorum ekle