Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kromaia &8486; Türkçe yama

21.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Kromaia &8486;. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TMG.

Oyun için türkçe yama metni Kromaia &8486; (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Kromaia, bir bilim kurgu evreninde geçen bir simülatör ve bir macera oyunu unsurlarına sahip bir 3D nişancı oyunudur. PS4 ve PC sürümleri 2010 yılında Kraken Empire stüdyosu tarafından piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9628
Yayın yılı:
2014





Kromaia &8486; oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kromaia &8486; dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kromaia &8486; klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kromaia &8486; ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kromaia &8486; oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kromaia &8486; içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena Masters: Legend Begins, Nexondan (Dnasty Warriors: Unleashed ve Pocket MapleStory geliştiricileri) başka bir projedir.
Dün Origins for PC, PS4 vb., 2012de piyasaya sürülen Düne devam eden bir macera oyunudur.
Aynanın diğer tarafında Alawar Entertainmentın geliştirme ekibi tarafından geliştirilen gündelik mini bisikletin ilk bölümü var.
Uru: Complete Chronicles (pol. Uru: Complete Chronicles), macera oyunu Uru: Ages Beyond Mystin To DNi (İnternette ücretsiz indirilebilir bir dosyaydı) ve Uru: The Path uzantılarıyla zenginleştirilmiş
Lunar Knightsın gotik Bilimkurgu dünyasına inin ve dünyayı vampir lejyonundan geri alma arayışında iki savaşçının kontrolünü elinize alın.
Yorumlar
Yorum ekle