Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lair of the Evildoer Türkçe yama

08.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Lair of the Evildoer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Lair of the Evildoer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
2010 Zombie Accountantın iyi bir karşılamasının ardından, Going Loudun geliştiricileri çok daha kapsamlı bir yapım üzerinde çalışmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
9367
Yayın yılı:
2011





Lair of the Evildoer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lair of the Evildoer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lair of the Evildoer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lair of the Evildoer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lair of the Evildoer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lair of the Evildoer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lair of the Clockwork God, Ben There, Dan That macera serisinin bir nevi devamıdır!
Yooka-Laylee and the Impossible Lair, 2017de başlayan ve Banjo-Kazooie ve Donkey Kong Country gibi bu türü temsil eden klasik yapımlardan ilham alan platform oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
PC ve X360 için yayınlanan DLC Quest, Going Loud stüdyosunun oyunu Zombie Accountant ve Lair of the Evildoerdan sonra üçüncü.
Lair of the Shadow Broker, Shadow Brokerı aramak için yeni bir maceraya başladığımız ve tanınmış Liara TSoninin onu ortadan kaldırmasına yardım ettiğimiz Mass Effect 2nin bir uzantısıdır.
Bitmek bilmeyen çatışmaların ve doğal afetlerin harap ettiği bir dünyada, barış çağrısı bir ihanet ve aldatma kan gölüne dönüşür.
Yorumlar
Yorum ekle