Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Race to Mars Türkçe yama

12.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Race to Mars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Race to Mars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Race to Mars for PC, bağımsız bir Polonya stüdyosu Intermarumun iddialı bir projesidir. Oyun, üyeleri teknik danışman olarak hizmet veren Kosmonauta.

İndirme sayısı:
8586
Yayın yılı:
2023





Race to Mars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Race to Mars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Race to Mars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Race to Mars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Race to Mars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Race to Mars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Race Online, bağımsız geliştirici Iceflake Studios tarafından oluşturulmuş bir yarış oyunudur ve PC Windowsta mevcuttur.
Pro Pinball: Big Race USA, Cunning Development ve Empire Interactive ikilisi tarafından yaratılan mükemmel langırt simülatörleri serisinin bir başka oyunudur.
Hot Wheels: Race Off, Hutch Games tarafından geliştirilen bir atari ve araba oyunu melezidir.
AND ve iOS için ReRunners: Race for the World, Klang Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle