Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Apocalypse: Never Die Alone Türkçe yama

09.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Zombie Apocalypse: Never Die Alone. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CRUDE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Apocalypse: Never Die Alone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
22 Mayısta kıyametten kaçtığınızı sanıyordunuz... ama çok ses getiren Zombie Apocalypsein bir sonraki bölümü bu sonbaharda Xbox Live ve PlayStation Networkte geri dönüyor!

İndirme sayısı:
10475
Yayın yılı:
2011





Zombie Apocalypse: Never Die Alone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Apocalypse: Never Die Alone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Apocalypse: Never Die Alone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Apocalypse: Never Die Alone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Apocalypse: Never Die Alone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Apocalypse: Never Die Alone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yet Another Zombie Defense HD, kule savunma unsurlarına sahip bir 2014 çift çubuk nişancı olan Yet Another Zombie Defensein genişletilmiş ve yenilenmiş bir versiyonudur.
Atom Zombie Smasherda paralı askerlerinizin komutasını elinize alın.
Yargı: Apocalypse Survival Simulation, RPG ve hayatta kalma oyunları özelliklerine sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
PC için Zombie Playground, oyuncuları bir canavar ordusuyla savaşan çocuk rollerine sokan, işbirliğine yönelik bir aksiyon oyunudur.
Zombie Accountant, Going Loud Studios ekibi tarafından yürütülen ilk projedir.
Yorumlar
Yorum ekle