Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jurassic Park III: Dino Defender Türkçe yama

21.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Jurassic Park III: Dino Defender. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jurassic Park III: Dino Defender (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: JUNLAJUBALAM
Oyun açıklaması:
Jurassic Parktaki dinozorlar bir kez daha kontrolden kaçtılar ve dikenli tellerle çevrili dikkatlice korunan alanın dışına kaçtılar. Dino Defenders ekibinin bir üyesi olarak tehlikeli dinozorları uyutmamız veya onlara tuzak kurmamız gerekiyor.

İndirme sayısı:
8908
Yayın yılı:
2001





Jurassic Park III: Dino Defender oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jurassic Park III: Dino Defender dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jurassic Park III: Dino Defender klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jurassic Park III: Dino Defender ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jurassic Park III: Dino Defender oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jurassic Park III: Dino Defender içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yüksek voltaj eylemi! Şiddetli bir deprem Jurassic Parkı sarstı ve InGenin dinozor DNAsını neredeyse yok etti.
Bir Jurassic Tema Parkı İnşa Et ve Çalıştır! Kaşif, bilim adamı, hayvanat bahçesi bekçisi ve şovmen - Dino Adasında hepsi siz olacaksınız.
Jurassic Park 3: Dino Attack (Jurassic Park III: Island Attack olarak da bilinir) çok karmaşık olmayan arcade, mantıksal oyun ve maceranın bir birleşimidir.
Isla Nublara dön! Güvenlik sistemleri başarısız oldu ve parkın yaratıkları özgürce dolaşıyor.
Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park, ana cazibe merkezi dinozorlar olan başlık tema parkını inşa edip yönettiğimiz 2018 strateji oyunu Jurassic World Evolutionın bir eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle