Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Roller Coaster Rampage Türkçe yama

30.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Roller Coaster Rampage. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Roller Coaster Rampage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Daha önce hiç görmediğiniz bir hız treni simülasyonuna hoş geldiniz! Roller Coaster Rampage, yıkıcı ortamlara sahip hızlı tempolu, yüksek puanlı, rekabetçi bir rollercoaster simülatörüdür!

İndirme sayısı:
9077
Yayın yılı:
2012





Roller Coaster Rampage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Roller Coaster Rampage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Roller Coaster Rampage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Roller Coaster Rampage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Roller Coaster Rampage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Roller Coaster Rampage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ana cazibenin devasa dağ kuyrukları (RollerCoaster olarak adlandırılır) inşa etme ve ardından test etme yeteneği olduğu bir oyun.
Avalanche Software tarafından geliştirilen oyun, deneylerle dünyaya gelen dev hayvanların Dünyayı alt üst ettiği Rampage serisinin dördüncü bölümü.
Planet Coaster: Simulation Evolved for PC, oyuncunun kendi eğlence parkını oluşturmasını ve uygun şekilde yönetmesini gerektiren ekonomik bir strateji oyunudur.
Full Mojo Rampage, Voodoo gerçekliğinin sınırları içinde gerçekleşen hızlı tempolu bir keşif ve aksiyon oyunudur.
Rampage: Universal Tour, 1997 yılında yayınlanan Rampage World Tourun doğrudan devamı niteliğinde olan Avalanche Sofware tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle