Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ATLAS Türkçe yama

21.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız ATLAS. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni ATLAS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
ARK: Survival Evolvedın geliştiricileri tarafından yaratılan korsan temalı MMO. Oyun Aralık 2018de The Game Awardsda duyuruldu, ancak ilk fragmanı neredeyse altı ay önce webe sızdı.

İndirme sayısı:
9963
Yayın yılı:
2023





ATLAS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ATLAS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ATLAS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ATLAS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ATLAS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ATLAS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last Campfire, No Mans Sky ve Joe Danger serilerinden sorumlu İngiliz Hello Games stüdyosundan yapboz unsurları içeren bir macera oyunudur.
Neo Atlas 1469, 15. yüzyılda Portekizde geçen strateji, ekonomik oyun ve görsel romanın ilginç bir birleşimidir.
Starlink: Battle for Atlas for SWITCH, XONE ve PS4, Ubisoft tarafından geliştirilen uzay gemisi modellerine dayalı bir aksiyon oyunudur.
Winter Survival Simulator, Polonyalı stüdyo Drago Entertainment tarafından geliştirilen ve Movie Games tarafından yayınlanan bir hayatta kalma oyunudur.
ARK: Survival Evolved Mobile, PlayStation 4, Xbox One ve PClerden bilinen bir oyun olan ARK: Survival Evolvedin mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle