Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trepang2 Türkçe yama

16.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Trepang2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: REVENGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Trepang2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Trepang2, F.E.A.R.: First Encounter Assault Reconun manevi halefi olarak tasarlanmış birinci şahıs nişancı oyunudur. Başlıktaki ikisine rağmen, bu markanın ilk taksiti.

İndirme sayısı:
10896
Yayın yılı:
2023





Trepang2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trepang2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trepang2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trepang2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trepang2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trepang2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KORKU. Shogo: Mobile Armor Division, The Matrix Online ve No One Lives Forever serisinin yaratıcıları tarafından tasarlanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Forward Assault, AND ve iOS üzerinde çalışan ve Blayze Games tarafından geliştirilen mobil platformlarda yayınlanan birinci şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur.
FarHome, VR gözlükleri için tasarlanmış birinci şahıs nişancı oyunudur.
Blunt Force, yalnızca sanal gerçeklik ve şimdiye kadar yalnızca diğer geliştiricilerin oyunlarının dijital sürümlerinin anahtarlarını satan G2Anın ilk oyunu için tasarlanmış bir PC birinci şahıs
PS4 için Farpoint, Amerikan stüdyosu Impulse Gearın birinci şahıs nişancı aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle