Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tainted Grail: Conquest Türkçe yama

28.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Tainted Grail: Conquest! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AHCU, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tainted Grail: Conquest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Tainted Grail: Conquest, bir RPG, bir roguelike ve bir kart oyununun unsurlarını birleştiren bir oyundur. Oyun, popüler masa oyunu Tainted Grail: Fall of Avalondan bilinen ve arthur efsanelerinden ve Kelt mitlerinden esinlenen karanlık bir evrende geçiyor.

İndirme sayısı:
10702
Yayın yılı:
2021





Tainted Grail: Conquest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tainted Grail: Conquest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tainted Grail: Conquest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tainted Grail: Conquest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tainted Grail: Conquest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tainted Grail: Conquest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tainted Grail: The Fall of Avalon, Polonyanın Wroclaw şehrinden bağımsız bir stüdyo olan Awaken Realms Digital tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Oreshika: Tainted Bloodlines, 1999da PlayStation Ore no Shikabane wo Koete Yuke için yayınlanan bir prodüksiyonun devamı olan bir Japon RPGsidir.
Europa Universalis IV: Conquest of Paradise, 2013te piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Europa Universalis IVün ilk büyük genişletmesidir.
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
Conquest of Champions, sıra tabanlı bir savaş oyununun unsurlarını bir kart oyunuyla birleştiren çevrimiçi bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle