Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pac-Man World 2 Türkçe yama

15.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pac-Man World 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pac-Man World 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Altın Meyve Arayışı, Hayalet Çetesi, yaramazlık yapmak için Pac-Villagea gizlice girdiğinde başlar. Eski bir ağaçtan büyülü Altın Meyveyi seçerler ve farkında olmadan Pac-Landin üzerine şeytani bir varlığı salıverirler.

İndirme sayısı:
10259
Yayın yılı:
2002





Pac-Man World 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pac-Man World 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pac-Man World 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pac-Man World 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pac-Man World 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pac-Man World 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
World of Tanks Blitz, World of Tanks başarısını mobil cihazlarda tekrarlama girişimidir.
World War Z: Aftermath, 2019 World War Z oyununun sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için yayınlanan genişletilmiş sürümüdür.
World of Darkness, EVE Onlineın yaratıcıları tarafından hazırlanan karanlık bir MMOdur.
"Pac-Man World", dünyayı izometrik projeksiyondan gözlemlediğimiz bir platform oyunudur ve ana karakter eski, iyi bir Pac-Manden yapılmıştır.
The Wonderful End of the World, öncelikle arcade oyunu AaaaaAaaAaaAaaaAAAaAAAAAAAAAAAAAAAAAA ile tanınan bağımsız Dejobaan Games stüdyosunun yapımıdır!
Yorumlar
Yorum ekle