Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Astro Boy Türkçe yama

30.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Astro Boy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PCSEVEN.

Oyun için türkçe yama metni Astro Boy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Şubat 2005ten itibaren, harika özel güçleri olan jet motorlu robot çocuk Astro Boyun kontrolünü elinize alın! Aksiyona, heyecana ve fantaziye sürüklenen Astro Boyun görevi, geleceğin robot tabanlı bir uygarlığı olan Metro Cityyi keşfetmek ve adalet ve barış için savaşmaktır.

İndirme sayısı:
10033
Yayın yılı:
2004





Astro Boy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Astro Boy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Astro Boy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Astro Boy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Astro Boy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Astro Boy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Astro Tripper, geçmiş yılların eski tarz video oyunlarından ilham alan çılgın bir shoot-em-up deneyimidir.
Astro Avenger serisinin ilk bölümü, şaşırtıcı derecede başarılı bir yapım oldu ve aynı zamanda arcade shooter türünün ölmediğini de kanıtladı.
AND ve iOSta yayınlanan Epic Astro Story, gerçek zamanlı bir ekonomik stratejidir.
Metro City bir felaket bölgesi ve kurtarmaya Astro var! İnsan duygularına sahip bu genç robot, yedi inanılmaz süper güce sahip küçük ama güçlü.
Astro Boy: The Movienin en büyük genç robot kahramanı olun ve Metro Cityyi kurtarmak için tüm süper güç lazerlerini, silah toplarını, süper gücünü ve uçuşunu kullanın.
Yorumlar
Yorum ekle