Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deus Ex GO Türkçe yama

14.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Deus Ex GO. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deus Ex GO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Deus Ex GO, Square Enixin en popüler serilerinden birinin başka bir yan ürünü. 2014te çıkan Hitman GOya ve 2015te çıkan Lara Croft GOya benzer bir oyun.

İndirme sayısı:
8680
Yayın yılı:
2016





Deus Ex GO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deus Ex GO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deus Ex GO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deus Ex GO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deus Ex GO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deus Ex GO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deus, öncelikle mükemmel cRPG Ishar serisi ile tanınan ünlü Fransız stüdyo Silmarils tarafından 1994 yılında oluşturulan orijinal aksiyon simülasyon oyunu Robinsons Requiemin resmi olmayan bir
2000 yılının ortalarında, serinin aksiyon RPG öğeleriyle karanlık siberpunk gerçekliğini ustaca birleştiren ilk bölümü olan Deus Ex, PClerde çıkış yaptı.
Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past, 2016daki Deus Ex: Mankind Dividedın PC, PS4 ve XONE için bir hikaye genişletmesidir.
Deus Ex: Anthology, İngiliz şirketi Eidos Interactivein logosuyla imzalanmış üç oyundan oluşan bir settir.
Deus Ex: İnsan Devrimi komplosu The Missing Linkte daha da derinleşiyor.
Yorumlar
Yorum ekle