Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Saints Row Türkçe yama

26.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Saints Row. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Saints Row (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Saints Row, absürt ve grotesk mizahıyla bilinen popüler açık dünya aksiyon oyunları serisinin beşinci ana girişidir. Oyun Volition Inc. tarafından geliştirildi ve franchisedan sorumlu şirket olan Deep Silver tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8939
Yayın yılı:
2023





Saints Row oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Saints Row dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Saints Row klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Saints Row ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Saints Row oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Saints Row içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Saints Row IV: Enter the Dominatrix, Volitionın üçüncü şahıs aksiyon oyunları serisinin dördüncü bölümünün ilk hikaye genişletmesidir.
Saints Row: Gat out of Hell, 2013ün ortalarında PlayStation 3, Xbox 360 ve PCler için piyasaya sürülen ve daha sonra PlayStation 4 ve Xbox One için yeniden yayınlanan aksiyon macera oyunu Saints Row
The Walking Dead: Saints & Sinners, Robert Kirkmanın popüler grafik romanı The Walking Deadin VR setleri için oluşturulan ve Skydance Interactive tarafından yayınlanan bir lisansa dayalı kapsamlı bir
Saints Row, stil açısından şüphesiz ünlü Grand Theft Auto serisine benzeyen X360 için dinamik bir aksiyon oyunudur.
Saints Row: The Third for PC, X360 ve PS3, adından da anlaşılacağı gibi, en çok satan Grand Theft Auto serisine bir alternatif oluşturan popüler bir aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle