Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The House of the Dead 2 Türkçe yama

18.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The House of the Dead 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HoG.

Oyun için türkçe yama metni The House of the Dead 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
House of The Dead 2, Sega House of The Dead tarafından desteklenen aksiyon oyununun devamıdır. Oyun bizi Dr. Curienin korkunç evinin en karanlık köşelerine götürüyor, burada özel bir ajan olarak birçok tehlikeli yaratık ve zombiden kurtulmamız ve doktorun hayattaki kötü planları uygulamasını engellememiz gerekiyor.

İndirme sayısı:
9393
Yayın yılı:
2001





The House of the Dead 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The House of the Dead 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The House of the Dead 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The House of the Dead 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The House of the Dead 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The House of the Dead 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The House of the Dead: OVERKILL™ sizi Bayou Cityde hayatta kalmak ve The House of the Deadin kökenlerinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için son bir çabayla virüs bulaşmış, kana susamış
Kilitle ve yükle! Kötü yaratık ordularını geçmek için el bombalarını ve otomatik tüfeğini kullan!
The House of the Dead, özellikle konsollarda popülerlik kazanan bir korku FPS aksiyon oyunudur.
Popüler THE HOUSE OF THE DEAD™ serisinden iki tüyler ürpertici oyun Wii™ için aksiyon dolu tek bir korku nişancı oyununda derleniyor.
The House of the Dead 2: Remake, ünlü demiryolu atıcı serisinin ikinci bölümünün yenilenmiş bir baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle