Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Saboteur SiO Türkçe yama

13.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Saboteur SiO! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TECHNIC.

Oyun için türkçe yama metni Saboteur SiO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Saboteur SiO, Polonyalı stüdyo SimFabric ile işbirliği içinde Clive Townsend tarafından geliştirilen gizli oyun unsurlarına sahip bir aksiyon platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8278
Yayın yılı:
2020





Saboteur SiO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Saboteur SiO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Saboteur SiO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Saboteur SiO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Saboteur SiO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Saboteur SiO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DreamWorks Universe of Legends, Firefly Games tarafından DreamWorks ile işbirliği içinde geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Marvel Strike Force, taktiksel bir RPGdir. Oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir dağıtım modeli kullanır.
Saboteur for Nintendo Switch, 1985 yılında Clive Townsend tarafından ZX Spectrum için geliştirilen, ikonik bir aksiyon oyununun gizli öğeler içeren özel bir versiyonudur.
Starship Commanderın PC sürümü, Microsoft ile işbirliği içinde Human Interact tarafından geliştirilen bilim kurgu ortamına sahip bir VR macera oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Saboteur, Mercenaries serisinin yaratıcıları tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle