Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Surge: A Walk in the Park Türkçe yama

16.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Surge: A Walk in the Park. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir JUNLAJUBALAM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Surge: A Walk in the Park (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: JUNLAJUBALAM
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için A Walk in the Park, aksiyon RPG The Surgeın bir genişletmesidir. Oyunun temel versiyonuna benzer şekilde, genişleme, diğer platformların yanı sıra Xbox Oneda giriş yaptı.

İndirme sayısı:
9034
Yayın yılı:
2017





The Surge: A Walk in the Park oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Surge: A Walk in the Park dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Surge: A Walk in the Park klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Surge: A Walk in the Park ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Surge: A Walk in the Park oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Surge: A Walk in the Park içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Surge Concerto: Ciel no Surge, Ionsol adında gizemli bir kızın anılarını ve anılarını adım adım kurtarmaya yardım ettiğimiz üç boyutlu bir macera oyunudur.
Out of the Park Baseball 18, Out of the Park Developments stüdyosu tarafından geliştirilen karmaşık beyzbol menajerlik oyunları serisinin bir başka girişidir.
Benimle Yürü! (veya Kişisel Antrenör: Yürüyüş) bu tür koşu, yürüyüş ve diğer fiziksel aktiviteleri izleyen alışılmadık bir uygulamadır.
PC, PS4 ve XONE için The Surge, karanlık bilim kurgu dünyasında geçen bir aksiyon RPGsidir.
Minabo: A Walk Through Life, yaşam simülasyonu öğelerine sahip sakin bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle