Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blaster Master Overdrive Türkçe yama

06.06.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Blaster Master Overdrive! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RU-BOARD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Blaster Master Overdrive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Blaster Master: Overdrive, klasik NES serisinin geri dönüşüdür. SunSoft stüdyosu, iki şemayı tek bir başlıkta birleştirerek ve yeni bir ortamda bir arcade çekimi oluşturarak oyunun eski fikrini biraz geliştirdi.

İndirme sayısı:
10801
Yayın yılı:
2010





Blaster Master Overdrive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blaster Master Overdrive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blaster Master Overdrive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blaster Master Overdrive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blaster Master Overdrive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blaster Master Overdrive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb. için piyasaya sürülen Asphalt Overdrive, Fransız Gameloft şirketi tarafından yaratılan popüler mobil yarış serisinin bir yan ürünü.
SWITCH ve 3DS için Blaster Master Zero, örneğin Azure Strikes Gunvolt serisi ve Bloodstained: Ritual of the Nighttan bilinen Inti Createsin 2D platform oyunudur.
Blaster Master Zero 3, 1988de başlayan ve aynı zamanda Zero alt serisinin üçüncü bölümü olan 2017de başlayan platform shootem up serisinin bir sonraki bölümüdür.
PlayStation 1 için özel olarak hazırlanan oyun, ana kahramanın her koşulda çalışabilen modern bir savaş aracının pilotu olduğu ünlü atari platform oyunları serisinin beşinci bölümüdür.
Blaster Master Zero II, Nintendo Switch ve 3DS konsollarında 2017 yılında piyasaya sürülen prodüksiyonun devamı olan ve aynı zamanda serinin 1980lerde başlayan bir başka bölümü olan iki boyutlu bir
Yorumlar
Yorum ekle