Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kessen III Türkçe yama

11.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Kessen III. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SCOOPEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Kessen III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Zaten oyuncular tarafından değer verilen karmaşık stratejiler serisinin üçüncü kısmı. Daha önceki yapımlarda olduğu gibi tarihimizin gerçek olaylarına oldukça net bir gönderme yapan bir ürünle karşı karşıyayız.

İndirme sayısı:
10807
Yayın yılı:
2005





Kessen III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kessen III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kessen III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kessen III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kessen III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kessen III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
White Shadows, kara filmlere gönderme yapan tarzda bir anlatı arcade oyunudur.
Çine hoşgeldiniz! MS ikinci yüzyıldayız ve yalnızca Xu ülkesine barış getirmek isteyen bilge ve çok sevilen bir vali olan Liu Beinin kontrolü sizde.
Yo-kai Watch 3 bir jRPGdir. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, ana karakterin ona yardım etmek için Yo-kai adlı küçük yaratıkları kullandığı düellolara odaklanıyor.
Birkaç saat önce hafif bir sabah sisinin çöktüğü ve şafağın huzurunun bozulduğu bir tarlada savaşın önsezili ve keskin dumanı dolaşıyor.
PC ve PS4te yayınlanan Keep Talking and Nothing Explodes, bir oyuncunun amacının diğer oyuncular tarafından verilen talimatlara göre bir bombayı "Uzmanlar" olarak adlandırılan şekilde etkisiz hale
Yorumlar
Yorum ekle