Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sensible World of Soccer (2007) Türkçe yama

06.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sensible World of Soccer (2007). Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Sensible World of Soccer (2007) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Sensible World of Soccer™, gelişmiş grafiklerle yeniden doğmuş klasik doksanların futbol oyunudur! Bu fantastik toplama oyununda çevrimiçi olarak arkadaşlarınıza karşı oynayın ve futbol çılgınlığı oynayın.

İndirme sayısı:
10406
Yayın yılı:
2023





Sensible World of Soccer (2007) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sensible World of Soccer (2007) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sensible World of Soccer (2007) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sensible World of Soccer (2007) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sensible World of Soccer (2007) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sensible World of Soccer (2007) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sensible World of Soccer, 1992de Amiga ve Atari ST bilgisayarlarında piyasaya sürülen Sensible Soccerın genişletilmiş bir versiyonudur ve bir yıl sonra bir PC platformuna da dönüştürülmüştür.
Pro Evolution Soccer 6, Konaminin Tokyo şubesi tarafından geliştirilen mükemmel futbol simülasyon serisinin bir başka bölümüdür (Japonyada oyun Winning Eleven 10 olarak bilinir).
World League Soccer 98, 1998 Dünya Kupası için sanal bir futbol simülasyonudur.
World Tour Soccer 2, dünya futbolunun en popüler sporlarından biriyle ilgili bir spor oyununun devamı niteliğindedir.
World League Soccer futbol simülasyonu serisi, Eidosun FIFA ve Actua Soccer gibi dizilerin popülaritesine tepkisi olarak Haziran 1998de piyasaya çıktı.
Yorumlar
Yorum ekle