Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ironcast Türkçe yama

13.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ironcast, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni Ironcast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
PC, SWITCH vb. için Ironcast, steampunk dünyasında geçen ve popüler Puzzle Quest serisinin mekaniğinin yanı sıra H.G Wells veya Jules gibi ilk bilim kurgu yazarlarının eserlerinden ilham alan sıra tabanlı bir stratejidir.

İndirme sayısı:
8595
Yayın yılı:
2015





Ironcast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ironcast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ironcast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ironcast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ironcast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ironcast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Divide, açıkça Ridley Scottın Blade Runnerından ilham alan bir bilim kurgu evreninde geçen izometrik bir aksiyon-macera oyunudur.
Jules Verneden ilham alan destansı bir macera olan VOYAGE, sizi keşifler, büyüleyici olaylar ve olağanüstü deneyimler diyarına götürecek.
Death end re;Quest, gelişmiş VR ve AI teknolojilerini kullanan bir MMO oyununda geçen, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip klasik bir jRPGdir.
PC, PS4 vb. için Chess Ultra, gelişmiş bir satranç simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle