Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Revelations 2012 Türkçe yama

30.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Revelations 2012. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir l0wb1t.

Oyun için türkçe yama metni Revelations 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Armagedon. Kıyamet. Günlerin sonu. Maya kehaneti, 21 Aralık 2012de yıldızlara giden yolun gökten ineceği ve bildiğimiz gibi uygarlığın çalkantılı bir sona ulaşacağı yeni bir dünya çağının başlangıcını önceden haber veriyor.

İndirme sayısı:
8430
Yayın yılı:
2012





Revelations 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Revelations 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Revelations 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Revelations 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Revelations 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Revelations 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Revelations, sıra tabanlı bir strateji olan ve popüler Age of Wonders serisinin bir yan ürünü olan Age of Wonders: Planetfall için ilk büyük genişlemenin adıdır.
Prince of Persia: Revelations, 2003 yılında kült Prince of Persia serisini alan Ubisoft şirketi altında geliştirilen başka bir oyundur - serinin ilk oyunu 1980lerin sonlarında Broderbund Software
Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations, Konami tarafından yayınlanan aksiyon macera oyununa yapılan ilk büyük eklemedir.
Resident Evil: PC, PS4 vb. için Revelations 2, Capcom tarafından yaratılan ünlü hayatta kalma korku oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Pro Cycling Manager: Tour de France 2012 ile olağanüstü bir 2012 sezonu yaşayın ve profesyonel devrenin 80 takımından biriyle liderliği ele alın!
Yorumlar
Yorum ekle