Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bangai-O HD: Missile Fury Türkçe yama

16.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bangai-O HD: Missile Fury. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SST.

Oyun için türkçe yama metni Bangai-O HD: Missile Fury (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
Bangai-O HD: Missile Fury, ekran doldurma, binlerce füzenin duyusal aşırı yüklenmesi ve 100den fazla seviye içeren bulmaca unsurlarıyla birleştirilmiş yenilikçi ve delicesine bağımlılık yaratan, çok yönlü bir arcade shooter oyunudur!

İndirme sayısı:
9924
Yayın yılı:
2011





Bangai-O HD: Missile Fury oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bangai-O HD: Missile Fury dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bangai-O HD: Missile Fury klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bangai-O HD: Missile Fury ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bangai-O HD: Missile Fury oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bangai-O HD: Missile Fury içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ünlü geliştirici Treasure tarafından şimdiye kadar yapılmış en yoğun 2 boyutlu nişancı oyunlarından biri şimdi yeniden tasarlandı ve Nintendo DS için mükemmelleştirildi!
Missile Command Recharged, 1980 yılında piyasaya sürülen atari oyununun ücretsiz, mobil versiyonudur.
1962, Küba Amerika Birleşik Devletleri keşif faaliyetlerini güçlendirdi.
Tüm zamanların en iyi bilinen atari oyunlarından birinde, oyuncular Missile Command®da sahili gizemli düşman istilalarından korumak zorundadır.
Sea Power: Naval Combat, kendimizi bir filo komutanı gibi hissetmemizi sağlayan Triassic Games stüdyosunun simülatör unsurlarına sahip bir RTS oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle