Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zoo Tycoon 2: Endangered Species Türkçe yama

29.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Zoo Tycoon 2: Endangered Species! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir T3, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Zoo Tycoon 2: Endangered Species (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Zoo Tycoon 2: Endangered Species for PC, kendi hayvanat bahçenizi yönettiğiniz 2004 ekonomik strateji oyunu Zoo Tycoon 2nin resmi genişletmesidir. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, genişleme, hayvanat bahçenizde koala ayıları, orangutanlar, gri kurtlar, Komodo ejderhaları ve dev Galapagos kaplumbağaları gibi on ikiden fazla nesli tükenmekte olan türe yer vermenizi sağlar.

İndirme sayısı:
8839
Yayın yılı:
2005





Zoo Tycoon 2: Endangered Species oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zoo Tycoon 2: Endangered Species dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zoo Tycoon 2: Endangered Species klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zoo Tycoon 2: Endangered Species ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zoo Tycoon 2: Endangered Species oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zoo Tycoon 2: Endangered Species içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçek hayattaki bir veteriner olmanın nasıl bir şey olduğunu hiç merak ettiniz mi?
Petz Rescue Endangered Paradise, nesli tükenmekte olan türleri önemseyen hayvan severler için yapılmış bir oyundur.
Duke Nukem: Endangered Species, belirli bir "prensin" patlayıcı yetenekleri hakkında iyi bilinen bir oyunun özel bir versiyonudur.
Zoo Park Tycoon, kendi hayvanat bahçenizi yaratmanıza ve yönetmenize izin veren ekonomik bir stratejidir.
Zoo Tycoon 2: Extinct Animals for PC, kendi hayvanat bahçenizi yönettiğiniz ekonomik bir strateji oyunu olan Zoo Tycoon 2nin bir başka genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle